Házasság hete

hh-kalandt-plakat2021Szerelmi kalandtúra

Házasság Hete 2021 Zalaegerszeg

Az idei évben a járványhelyzetre való tekintettel sajnos több megszokott Házasság Heti programot februárban nem tudunk megvalósítani, de az év során pótolni fogjuk.

Azokat a jegyes- és házaspárokat viszont, akik szeretnék kapcsolatukat erősíteni, izgalmas Szerelmi kalandtúrára hívjuk.

A játék során, akik teljesítik a hétköznapokba illeszthető, helyileg és időben kötetlenül megoldható 5 feladatot, sorsoláson vesznek részt.

 
Játék időtartama:

Február 1-12.

A feladatokat e-mailben kapjátok meg, melyeket legkésőbb február 12-ig kell visszaküldeni a       címre. Regisztrálni legkésőbb február 7-ig érdemes, hogy még maradjon idő a feladatok teljesítésére! Mind az 5 feladatot teljesítő párok között értékes ajándékcsomagokat sorsolunk ki..

Regisztráció:

Szerelmi kalandtúra jelentkezés

A jelentkezési lap kitöltése után a KÜLDÉS gombra kattintva a jelentkezés végleges. NEM küldünk külön értesítést a regisztrációról, a feladatokat a jelentkezéskor megadott e-mail címre fogjátok megkapni.

Sorsolás: 

2021.február 14-én, vasárnap a 11 órás szentmise után a Szűz Mária Szeplőtelen Szíve templomban (Zalaegerszeg, Átalszegett utca)

Kalandra fel! 

Házasság Hete munkacsoport