Fatimai est - július

Egész nap fiatalok énekétől, jelenlététől volt eleven és hangos a templom, estére pedig az image00004engesztelő emberek csoportja töltötte meg Isten házát.

Mivel a koronavírus-járvány miatt a korábban meghívott lelkipásztorok meghívását egyszer már le kellett mondani, úgy határoztam, hogy a nyári hónapokat megoldjuk „házon belül”.  A Gondviselés úgy alakította, hogy mégis csak voltak vendégeink. Az imatáborban segítőként részt vevő papnövendékek közül volt velünk az engesztelő imán is Pongrácz Benedek, ő osztotta meg velünk gondolatait.Emellett Szeghy Csaba atya, Mózsa Csaba diakónus, Kovács József atya és Nyisztor Krisztián atya ünnepeltek velünk.

Szentmisét követően az alkalmas időjárás lehetővé tette, hogy Mária szobrunkkal jártuk körül a templomot. Ezúttal azért volt érdekes, mert közben elhaladtunk az Imatábor által birtokba vett területeken.

Visszatérve a templomba megtartottuk Szűzanya köszöntőnket és külön is imádkoztunk a fiatalokért, gyermekekért, hogy Isten áldása legyen rajtuk és kísérje életüket!