Információk a hétre - május 15.

SzentlélekPünkösdvasárnapi hirdetések 2016. május 15-én.

Holnap, pünkösdhétfőn délelőtt 10 órakor és este 6 órakor vannak szentmisék. Reggel 7 órakor kivételesen nem lesz szentmise.

Holnap, május 16-án, pünkösdhétfőn közös családi ünneplést szerveznek a Mária Magdolna templomban. A programok 15.30-kor kezdődnek, a gyerekeket korosztályonkénti foglalkozások várják. A szervezők  örömmel fogadnak sütemény felajánlásokat, melyeket aznap lehet a Mária Magdolna plébánián, vagy a templomban leadni 15 órától. Részletes program a plakátokon található.

A jövő vasárnap a délelőtti szentmisében plébániánk 17 fiatalja részesül a bérmálás szentségében Püspök atya által. Imádkozzunk buzgón fiataljainkért! Ezen a napon Bazitán kivételesen nincs szentmise,

hanem előző nap, május 21-én, szombaton 16 órakor lesz a vasárnapra érvényes előesti szentmise.

Jótékonysági hangversenyt ad a Zrínyi gimnázium vegyeskara a plébániai Karitász javára jövő vasárnap, május 22-én 19 órától a plébániatemplomban. A belépés a koncertre ingyenes, támogatójegyek már a mai naptól vásárolhatók a Karitász munkatársainál.

A Szent Család Óvoda néhány óvodai helyére várják még azon gyerekek és családok jelentkezését, akik fontosnak tartják, hogy gyermekük elkötelezett, hívő környezetben növekedjen. Érdeklődni az óvodavezetőnél lehet. 

A személyi jövedelemadó ez évi bevallási határideje május 20. Kérjük most is, hogy adójuk kétszer egy százalékával szíveskedjenek támogatni katolikus egyházunk és plébániai alapítványunk működését. Információ az újságos asztalon található. 

Az egyházmegyei Martinus havilap májusi száma az újságos asztalról vásárolható meg.