Információk a hétre - május 22.

SzétesésA Szentháromság ünnepét üljük május 22-én. E hét hírei a következők:

Jótékonysági hangversenyt ad a Zrínyi gimnázium vegyeskara a plébániai Karitász javára ma este 19 órától a plébániatemplomban. A belépés a koncertre ingyenes, támogatójegyek a Karitász munkatársainál vásárolhatók.

A jövő vasárnap Úrnapja lesz, amikor az Úr Jézus Szent Testét és Vérét ünnepeljük. A Rákóczi úton folyó felújítások miatt ebben az évben nem tudjuk megrendezni a város közös úrnapi körmenetét, ezért plébániatemplomunkban a 10 órai szentmisét követően tartjuk meg a körmenetet. Kérjük a Testvéreket, hogy aki virággal tudja segíteni a sátrak díszítését, szíveskedjék azt a templomdíszítőnek jelezni.

Az úrnapi körmenet miatt a jövő vasárnap Bazitán nincsen szentmise, helyette szombaton fél 5-kor lesz előesti szentmise.

A Szent Márton Légió következő jótékonysági akciója június 4-én, szombaton lesz a pózvai szociális otthonban. Részletek a Hírlevélben találhatók.

A jubiláns házaspárok találkozóját június 25-én, szombaton rendezik meg Szombathelyen. A találkozóval kapcsolatos minden információ a Hírlevélben található, jelentkezni június 10-ig lehet a plébánia hivatalban.

Megjelent plébániai magazinunknak, az Örömhírnek új száma, amelyet az újságos asztalról lehet felvenni. Az Adoremust pedig a sekrestyében vehetik át az előfizetők.