Információk a hétre - május 29.

EucharisztiaAz Úr Jézus Szent Testének és Vérének ünnepén, 2016. május 29-én, a következők hirdetéseink.

Németh Norbert atya Holt találod Istent? című könyvének ünnepélyes bemutatójára kerül sor holnap, május 30-án 18 órakor a Mindszenty iskola könyvtárában. Minden érdeklődőt szeretettel várnak. Részletek a hirdetőbálán találhatók.

A szentmisék előjegyzése az augusztustól decemberig terjedő időszakra május 31-én, kedden 16 órakor kezdődik a plébánia hivatalban.

Szentségimádás és közbenjáró imádság lesz kedden, május 31-én, az esti szentmise után.

Elsőcsütörtökön 17 órától szentségimádási órát tartunk a lelkipásztorokért és papi hivatásokért. Elsőpénteken a Karitász vezet imaórát 17 órától. Elsőszombaton reggel 6 órától a fatimai rózsafüzért imádkozzuk.

Jövő szombaton, június 4-én lesz plébániatemplomunk búcsúja, a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szívének ünnepe. A rendkívüli ünnep miatt ezen a napon nem reggel, hanem este 6 órakor lesz szentmise, amelyre mindenkit nagy szeretettel várunk, hogy közösen imádkozhassunk plébániánkért!

A Szent Márton Légió következő jótékonysági akciója június 4-én, szombaton lesz a pózvai szociális otthonban. A feladat ezúttal kertrendezés és növénytelepítés lesz. A plébániatemplomtól 9 órakor autóbusz indul, amely az önkénteseket kiviszi Pózvára. Az autóbuszra a Kovács Károly téren is fel lehet szállni. Kérjük az önkénteseket, hogy váltócipőt hozzanak magukkal!

Nyárköszöntő jótékonysági kórustalálkozót szervez az evangélikus gyülekezet június 5-én, jövő vasárnap 17 órától az evangélikus templomban, amelyen a város kórusai lépnek fel. A belépés ingyenes, részletek a hirdetőtáblán találhatók.

A jubiláns házaspárok találkozóját június 25-én, szombaton rendezik meg Szombathelyen. A találkozóval kapcsolatos minden információ az elmúlt heti Hírlevélben található, jelentkezni június 10-ig lehet a plébánia hivatalban.

Július 9-én lesz Szombathelyen a Szent Márton Jubileumi Év központi rendezvénye. A délelőtti szentmisére autóbuszt indítunk, amelyre már lehet jelentkezni a plébánia hivatalban. Minden további információ a Hírlevélben található.

Már lehet jelentkezni az ősszel induló képzéseinkre: a középiskolások bérmálási felkészítőjére, a katekumenátusra, valamint a középiskolás hittanra. Információs és jelentkezési lapok a sekrestyében és a hivatalban kérhetők.

Szeretettel kérjük a Testvérek segítségét a ministránsruhák mosásában. Aki néhány ruha mosását és vasalását vállalja, kérjük, jelentkezzen a sekrestyében!

Megjelent plébániai magazinunknak, az Örömhírnek új száma, amelyet az újságos asztalról lehet felvenni.