Információk a hétre - június 12.

IkeaAz Évközi 11. vasárnap hírei 2016. június 12-én.

Honlap, június 13-án fatimai esténket Balasi István atya, gércei plébános vezeti. 16 órától a fatimai rózsafüzért imádkozzuk, 17 órakor szentségimádási óra, 18 órától pedig szentmise és körmenet lesz. Nagy szeretettel várunk mindenkit! A fatimai este miatt hétfőn reggel nincs szentmise.

Június 18-án, szombaton lesz Szombathelyen a pap- és diakónus szentelés. Püspök atya Takács András szentgotthárdi diakónust szenteli pappá, Kaszás Csaba akolitust pedig a Mária Magdolna Plébániáról, diakónussá. Imádkozzunk buzgón a szentelés előtt állókért!

Jótékonysági hangversenyt ad a plébániai Karitász javára a Liszt Ferenc Iskola Régi Diákok kórusa jövő szombaton, június 18-án 19 órakor. A belépés a koncertre ingyenes, adományokat lehet majd jótékony célra felajánlani. További részletek a hirdetőbálán találhatók.

Ünnepi szentmise lesz a jánkahegyi kápolnánl jövő vasárnap, június 19-én 15 órakor, amelyet Horváth István Sándor zalalövői plébános mutat majd be.

Az augusztustól decemberig terjedő időszakra szentmisék a hivatalban jegyeztethetők elő.

Július 9-én lesz Szombathelyen a Szent Márton Jubileumi Év központi rendezvénye. A délelőtti szentmisére autóbuszt indítunk, amelyre a plébánia hivatalban lehet jelentkezni.

Már lehet jelentkezni az ősszel induló képzéseinkre is: a középiskolások bérmálási felkészítőjére, a katekumenátusra, valamint a középiskolás hittanra. Információs és jelentkezési lapok a sekrestyében és a hivatalban kérhetők.