Információk a hétre - július 3.

Szent Márton Jubileumi ÉvAz Évközi 14. vasárnap hírei 2016. július 3-án.

A mai vasárnap a Szentatya apostoli munkájának támogatására gyűjtjük a Péter-filléreket.

Ma az esti szentmisében Lendvai Zoltán atya, Zalaegerszegről származó lelkipásztor mutat be ezüstmisét templomunkban pappá szentelésének 25. évfordulóján. A rendkívüli ünnepre különleges buzgósággal várjuk a Testvéreket, hogy együtt köszönhessük meg Zoltán atya papi szolgálatát!

Július és augusztus hónapban a nyári kánikula miatt minden hétköznapi szentmise reggel 7 órakor lesz, amelyek után elimádkozzuk a zsolozsmát is. Ebben a két hónapban néhány kivételtől eltekintve hétköznaponként nem lesznek este szentmisék. A szentmisék vasárnapi rendjében nincs változás.

Szentségimádási órát tartunk a lelkipásztorokért és papi hivatásokért elsőcsütörtökön, július 7-én a reggeli szentmise után.

A Szent Márton Jubileumi Év központi rendezvénye a következő hétvégén lesz Szombathelyen. A részletes információk a hirdetőtáblán, valamint a Martinusban találhatók.

A Plébánia Karitász csoportja tisztelettel köszöni a kedves híveknek a jótékonysági hangversenyen való részvételüket. Az összegyűlt adományok összege 123 600 Ft, amelyből a plébániánkhoz tartozó krízishelyzetben levő családokat segítik.

Újra várjuk azon évek vagy évtizedek óta együtt élő párok jelentkezését, akik a nyári időszakot kihasználva szeretnének szentségi házasságot kötni. Információs lap a hivatalban és a sekrestyében kérhető.

A Martinus júliusi száma az újságos asztalról vásárolható meg. Ebben a számban Püspök atya tíz éves szolgálatára tekintünk vissza, s az új püspök kinevezéséig eltelő idő történéseiről is olvashatnak.