Információk a hétre - július 10.

Jézus, a jó PásztorHíreink az Évközi 15. vasárnapon, 2016. július 10-én.

Fatimai estét tartunk július 13-án, szerdán, amelyet Kovács Ferenc celldömölki káplán atya vezet majd. 16 órakor a fatimai rózsafüzért imádkozzuk, 17 órakor szentségimádási óra, 18 órakor pedig szentmise kezdődik. Szeretettel várunk mindenkit. Ezen a napon reggel nincs szentmise.

Július és augusztus hónapban a nyári kánikula miatt minden hétköznapi szentmise reggel 7 órakor lesz, amelyek után elimádkozzuk a zsolozsmát is. Ebben a két hónapban néhány kivételtől eltekintve hétköznaponként nem lesznek este szentmisék. A szentmisék vasárnapi rendjében nincs változás.

Újra várjuk azon évek vagy évtizedek óta együtt élő párok jelentkezését, akik a nyári időszakot kihasználva szeretnének szentségi házasságot kötni. Információs lap a hivatalban és a sekrestyében kérhető.

Továbbra is lehet szentmiseszándékokat előjegyeztetni a hivatalban és a sekrestyében.

A Martinus júliusi száma az újságos asztalról vásárolható meg. Megje-lent plébániánk magazinjának, az Örömhírnek különleges száma, amelyben közösségünk tíz tagjának tanúságtételét olvashatják el. A kiadványok az új-ságos asztalról vásárolhatók meg.