Információk a hétre - augusztus 7.

KirályságAz Évközi 19. vasárnap hírei 2016. augusztus 7-én.

A mai vasárnap – elsővasárnap lévén – az altemplomban készülő mozaikra gyűjtjük a perselyadományokat.

A csíksomlyói Árvácska együttes Az elvarázsolt királyleányka című mesejátékot adja elő augusztus 12-én, pénteken 18 órakor a zsinagógában. A részletek a plakáton találhatók. A gyerekek jövő vasárnap, az esti szentmisén látnak el zenei szolgálatot, amely után közös játékra és együttlétre várjuk a Testvéreket. Kérjük, hogy aki süteménnyel tudja segíteni a gyerekek megvendégelését, szíveskedjék a süteményeket jövő vasárnap a délelőtti szentmisék előtt vagy után leadni a templomban.

Fatimai esténket augusztus 13-án, szombaton Kovács Richárd kórházlelkész atya vezeti. 16 órakor a fatimai rózsafüzért imádkozzuk, 17 órakor szentségimádási óra kezdődik, 18 órakor pedig a szentmise és a körmenet. Ezen a napon reggel nincs szentmise.

A Szent Márton Légió következő akciója augusztus 14-én, vasárnap lesz az Acquacityben megrendezendő jótékonysági versenyen. A versenyen Szent Márton-kiflit, illetve süteményt szeretne a Légió árusítani. A Szent Márton kiflik és a sütemények elkészítéséhez kéri a Testvérek segítségét! A részletes információk a Hírlevélben találhatók. Kérjük, hogy a kifliket és a süteményeket a jövő vasárnap 9 óráig szíveskedjenek leadni a plébánia hivatalban!

Plébániánk a nemesapáti plébániával közösen zarándoklatot indít Marizell-be szeptember 24-én, szombaton. A rendelkezésre álló 30 helyre közösségünk tagjainak jelentkezését a plébánia hivatalban várjuk a 3500 Ft-os részvételi díj egyidejű befizetésével.

Mód Miklós atya két új könyvét az újságos asztalról lehet megvásárolni: A személy női szemmel és a személy férfi szemmel címmel. A könyvek 1800 Ft-ba kerülnek.

A Martinus augusztusi száma és a Mária Rádió programfüzete is az újságos aszalton található meg.