Információk a hétre - augusztus 14.

Én vagyokHíreink az Évközi 20. vasárnapon, 2016. augusztus 14-én.

A csíksomlyói Árvácska együttes ma az esti szentmisén lát el zenei szolgálatot, amely után közös játékra és együttlétre várjuk a Testvéreket.

Holnap a Szűzanya mennybevételét ünnepeljük. Egyházunk ezen a napon szentmisén való részvételt kér tőlünk. A plébániatemplomban reggel 7 órakor és este 6 órakor, Bazitán pedig délután fél 5-kor van szentmise.

Szombaton, augusztus 20-án hazánk védőszentjét, Szent István királyt ünnepeljük. Ezen a napon csak 10 órakor van szentmise a plébániatemplomban, amelyen megáldjuk az új kenyeret.

A Szent Márton Légió 24 órás bibliaolvasást szervez augusztus 26-a, péntek délutántól a Dísz téren. Szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik egy-egy szakaszt a Szentírásból szívesen felolvasnának, s ezzel tennének tanúságot mások előtt. Minden további információ a Hírlevélben szerepel.

Plébániánk a nemesapáti plébániával közösen zarándoklatot indít Marizellbe szeptember 24-én, szombaton. A rendelkezésre álló 30 helyre közösségünk tagjainak jelentkezését a plébánia hivatalban várjuk a 3500 Ft-os részvételi díj egyidejű befizetésével.

Mód Miklós atya két új könyvét az újságos asztalról lehet megvásárolni: A személy női szemmel és a személy férfi szemmel címmel. A könyvek 1800 Ft-ba kerülnek.

A Martinus augusztusi száma és a Mária Rádió programfüzete is az újságos aszalton található meg.