Információk a hétre - szeptember 4.

ŐszInformációk 2016. szeptember 4-én, az Évközi 23. vasárnapon.

Az evangélikus gyülekezet nyárbúcsúztató jótékonysági koncertre vár mindenkit ma délután 17 órára az evangélikus templomba. A részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

Plébániánk karitászcsoportja szeptember 6-án, kedden az esti szentmise után gyűlést tart a templom emeleti termében. Feltétlenül számítanak  minden karitásztag és önkéntes segítő jelenlétére.

Két hét múlva, szeptember 18-án lesz plébániánk tanévnyitó szentmiséje, amelyre már most hívjuk az iskolásokat és családtagjaikat, valamint pedagógusaikat.

E héttől némileg módosul a plébánia hivatal szolgálati rendje. A délutáni órákban szerdán és pénteken 15 és 17 óra között van hivatali szolgálat, hétfőn, kedden és csütörtökön pedig 10 és 12 óra között.

Szeptember 15-ig várjuk mindazok jelentkezését, akik az ősszel induló képzéseinken szeretnének részt venni. Középiskolások számára bérmálásra felkészítő csoport indul, valamint a már bérmálkozott középiskolások és egyetemisták számára hittancsoportot is indítunk. Azon felnőttek, akik nincsenek megkeresztelve vagy nem voltak elsőáldozók, illetve bérmálkozók, a katekumenátusra jelentkezhetnek.