Információk a hétre - szeptember 11.

ŐszInformációk az Évközi 24. vasárnapon, 2016. szeptember 11-én.

Fatimai esténk lesz kedden, szeptember 13-án, amelyet Gombos Bálint atya, gencsapáti plébános, egykori zalaegerszegi lelkipásztor vezet. 16 órakor a fatimai rózsafüzért imádkozzuk el, 17 órakor szentségimádás, 18 órakor pedig szentmise és körmenet kezdődik. Szeretettel várjuk a Testvéreket!

Csütörtökig várjuk mindazok jelentkezését, akik az ősszel induló képzéseinken szeretnének részt venni. Középiskolások számára bérmálásra felkészítő csoport indul, valamint a már bérmálkozott középiskolások és egyetemisták számára hittancsoportot is indítunk. Azon felnőttek, akik nincsenek megkeresztelve vagy nem voltak elsőáldozók, illetve bérmálkozók, a katekumenátusra jelentkezhetnek.

Szeptember 17-én, szombaton ismét megrendezésre kerül a Családfesztivál az Ady iskolában. Az idei fesztivál témája a hagyomány. A rendezvény 9 órakor kezdődik. Az előadások mellett kisebbek és nagyobbak számára is sokféle kézműves programra is lesz lehetőség. A fesztivál zárásaként Táncház és néptáncbemutató várja az érdeklődőket. A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

A jövő vasárnap, szeptember 18-án lesz plébániánk tanévnyitó szentmiséje, amelyre hívjuk az iskolásokat és családtagjaikat, valamint pedagógusai-kat.

A Szent Márton Légió véradást szervez plébániatemplomunkban szeptember 25-én, vasárnap délelőtt. Minden ezzel kapcsolatos információ a hírlevélben található meg.

A botfai templom búcsújára várnak mindenkit szeptember 18-án, jövő vasárnap. A szentmisével és koncerttel egybekötött ünnep részletes programja a hirdetőtáblán olvasható.

Plébániatemplomunk kórusa megújul, így most újra várják azok jelentkezését, akik szívesen nyújtanának zenei szolgálatot liturgiáinkon. Részletes információk a hírlevélben olvashatók.

Megérkezett a Martinus és az Örömhír őszi száma. Mindkét magazin az újságos asztalról vásárolható meg.