Információk a hétre - október 2.

HálaadásInformációk a hétre az Évközi 27. vasárnapon, 2016. október 2-án.

A Szent Mónika közösség ma 17 órakor találkozik a kápolnában.

Október a Szűzanyának szentelt hónap. Minden esti szentmise előtt 17 órától rózsafüzér-ájtatosságot végzünk.

Október 6-án, elsőcsütörtökön 17 órától szentségimádási órát tartunk a lelkipásztorokért és papi hivatásokért.

Október 7-én, elsőpénteken Rózsafüzér királynőjének ünnepe lesz. Ezen a napon a város plébániái közösen imádkoznak városunkért plébániatemplomunkban. 17 órától rózsafüzér ájtatosságot végzünk, 18 órakor pedig szentmisét mutatunk be. Mindenkit szeretettel várunk!

Szintén október 7-én, pénteken Márton Áron emlékkonferenciát tartanak a Göcseji Múzeumban, amelyet követően 16.15 órakor az erdélyi püspökről szóló kiállítást nyitják meg a Deák tér 3. szám alatti kiállítóteremben. A további részletekről a hirdetőtáláról és a szórólapokról lehet tájékozódni.

A jövő vasárnap lesz plébániánkon a negyedik osztályosok elsőáldozása. Ezen a napon a megszokott időpontokon kívül 11.30 órakor is lesz szentmise, s ez lesz majd az elsőáldozási szentmise, amelyre plébániai közösségünk minden tagját szeretettel várjuk. Kérjük a Testvéreket, imádkozzanak elsőáldozóinkért és családtagjaikért!

Plébániánk hétfájdalmas rózsafüzért készíttetett, amelyet a sekrestyében lehet megvásárolni 1300 Ft-ért. A rózsafüzér imádkozásának módja a Hírle-vélben található leírva.