Adventi lelkigyakorlat december 3-án

Szűz Mária Szeplőtelen Szíve PlébániaDecember 3-án, szombaton lesz plébániánk rendhagyó egész napos adventi családi lelkigyakorlata a Mindszenty iskolában a szombathelyi szociális testvérek vezetésével. A program 9.30 órakor kezdődik és körülbelül 16 óráig tart.

A nap során közös és korosztályos programokra egyaránt sor kerül. Az óvodások és az alsósok a nap bizonyos részein külön foglalkozáson vesznek részt, így a család minden tagját várjuk a közös együttlétre. A lelkigyakorlat során mind közösségi, mind pedig egyéni elmélyülésre nyílik lehetőség.

Az adventi lelkigyakorlat ezen új formája azt a célt szolgálja, hogy tudjunk egy kicsivel több időt lelki dolgokra fordítani, s ráadásul ezt a család minden tagja közösen tehesse meg. Bár talán soknak tűnik egy egész napot kiszakítani a heti forgásból, mégis nagylelkűségre kérünk mindenkit, hogy plébániai közösségünk megtisztulva és felkészülve indulhasson neki az új egyházi évnek és a közelgő ünnepeknek.

A lelkigyakorlatra érkezők segítségét kérjük az ebéhez, amelyet batyuból szeretnénk megoldani, vagyis mindenkit kérünk, hogy az ebédhez szendviccsel, más étellel vagy süteménnyel szíveskedjék hozzájárulni. Nagy szeretettel várunk mindenkit!