Információk a hétre - december 11.

Advent 3. vasárnapjaAz örvendezés vasárnapjának, Advent 3. vasárnapjának hírei 2016. december 11-én.

Ma családi délutánra várjuk a diákokat és szüleiket 15 órára a plébániai központ közösségi termébe. A ma estére meghirdetett hangverseny a Zala Szimfonikus Zenekar művészeivel technikai okok miatt sajnos elmarad.

Fatimai esténk lesz kedden, december 13-án, amelyet Farkas László atya, bagodi plébános vezet. 16 órától fatimai rózsafüzér, 17 órától szentségimádási óra, 18 órától pedig szentmise kezdődik. Nagy szeretettel várjuk a Testvéreket!

A templom ünnepek előtti takarításához kérjük a Testvérek segítségét december 15-én, csütörtökön délelőtt 10 órától.

A jövő vasárnap, december 18-án, zenés dicsőítésre várjuk a testvéreket 16 órától a plébániatemplomba.

A plébánia Karitász-csoportjának adventi adománygyűjtése december 18-ig, jövő vasárnapig tart. Ebben az évben tartós élelmiszerrel és játékokkal, valamint pénzadománnyal és édességgel lehet segíteni plébániánk rászoruló családjait. Az adományokat a templomban lehet leadni.

Az idősek és a betegek adventi gyóntatása otthonaikban december 20-án és 21-én, kedden és szerdán lesz. Kérjük, hogy hozzátartozóikat a hivatalban vagy a sekrestyében jelentsék be szeretteiket!

Bazitán az adventi gyóntatás december 18-án, jövő vasárnap délelőtt lesz. Két hét múlva, Karácsony napján a szentmise pedig negyed órával korábban, 8.15 órakor fog kezdődni, mivel a szentmise után a gyerekek pásztorjátékára kerül sor.

A jövő év első hét hónapjára szentmiseszándékokat a plébánia hivatalban lehet előjegyeztetni.

Az ünnepek előtt újra kérjük a Testvérek segítségét a ministránsruhák mosásához. Kérjük, hogy aki néhány ruhát szívesen kimosna, szíveskedjék a sekrestyében jelentkezni. Hálásan köszönünk minden segítséget!

Szentlélek szeminárium indul január 9-én a Szent Család Óvodában, amelyről bővebb ismertetőt az elmúlt heti Hírlevélben lehet olvasni. Jelentkezési lap az újságos asztalon található.

Szeretettel kérjük a Testvéreket, hogy akik még idei egyházközségi hozzájárulásukat nem rendezték, szíveskedjenek azt megtenni a plébánia hivatalban. A legkisebb adomány is fontos plébániánk működéséhez, ezért minden segítséget hálásan köszönünk. Ebben az évben sem járja végig plébániai munkatárs nem az otthonokat, így ha a Testvérek ilyet tapasztalnak, fontos tudniuk, hogy nem plébániánk számára gyűjtik az adományokat.