Információk a hétre - január 8.

feripapiA karácsonyi időszak utolsó vasárnapjának információi 2017. január 8-án.

Vízkereszt ünnepéhez kapcsolódóan házáldást lehet kérni, amelyre még a mai napon a sekrestyében lehet feliratkozni. A házáldásokra személyesen egyeztetett időpontban kerül sor.

Pénteken, január 13-án fatimai esténk lesz, amelyet Szeghy Csaba atya és Mózsa Csaba diakónus vezet majd. 16 órától a fatimai rózsafüzért imádkozzuk el, 17 órától szentségimádási óra lesz, 18 órakor pedig szentmise és Mária-ájtatosság kezdődik. Nagy szeretettel várunk mindenkit!

Folytatódik plébániai filmklubunk. A lisieux-i Szent Teréz életét bemutató filmet nézzük meg közösen január 14-én, szombaton 16 órától a Mindszenty iskolában. Ingyenes belépőjegyek a plébánia hivatalban és a sekrestyében igényelhetők.

A jövő vasárnap, január 15-én 15 órától családi délutánra várjuk az általános iskolásokat és szüleiket a plébániai központ közösségi termébe.

Szintén a jövő vasárnap és az azt követő két vasárnapon valamennyi szentmise után lehetőség nyílik a 2017. évi egyházközségi hozzájárulások gyorsított befizetésére.

A plébániai falinaptárból jó néhány példány megmaradt. Ezeket az újságos asztalról vihetik el a Testvérek. A naptárért adományt szívesen fogadunk a nyomdai költségek kompenzálására. Kérjük, hogy a naptárból segítsenek eljuttatni azokhoz is, akiknek nincs lehetőségük megvásárolni, illetve betegségük miatt nem tudtak eljönni a templomba.