Információk a hétre - január 15.

Ökumenikus imahét 2017Az Évközi 2. vasárnap hírei 2017. január 15-én.

Ma és a következő két vasárnapon valamennyi szentmise után lehetőség nyílik az ide egyházközségi hozzájárulások gyorsított befizetésére. Hálásan köszönjük a Testvéreknek, hogy támogatásukkal segítik plébániánk működését!

Ma 15 órától családi délutánra várjuk az általános iskolásokat és szüleiket a plébániai központ közösségi termébe.

Köszönjük azok segítségét, akik a héten segítettek a karácsonyfák lebontásában.

Ezen a héten tartjuk az imahetet a keresztény felekezetek egységéért. Minden este 6 órakor a város különböző templomaiban tartunk ökumenikus imádságot. A részletes program a Hírlevélben található. Nálunk péntek este lesz az imaalkalom, amire nagy buzgósággal várjuk közösségünk tagjait. AZ imahét miatt e héten minden hétköznapi szentmise reggel 7 órakor van.

Február 11-én, szombaton plébániai vacsorát szervezünk, amellyel kapcsolatban minden információ a Hírlevélben található. Vacsorajegyeket a Plébánia Hivatalban lehet váltani 2000 Ft-ért.

A plébániai falinaptárból jó néhány példány megmaradt. Ezeket az újságos asztalról vihetik el a Testvérek. A naptárért adományt szívesen fogadunk a nyomdai költségek fedezésére. Kérjük, hogy a naptárból segítsenek eljuttatni azokhoz is, akiknek nincs lehetőségük megvásárolni, illetve betegségük miatt nem tudtak eljönni a templomba.