Információk a hétre - január 22.

Téli napInformációk a hétre az Évközi 3. vasárnapon,2017. január 22-én.

Ma és a jövő vasárnap valamennyi szentmise után lehetőség nyílik az ide egyházközségi hozzájárulások gyorsított befizetésére. Hálásan köszönjük a Testvéreknek, hogy támogatásukkal segítik plébániánk működését!

Január 25-én, szerdán az esti szentmisében kerül sor katekumenjeink átadási szertatására és exorcizmusára. Nagy buzgósággal hívjuk közösségünk tagjait az értük való imádságra!

A jövő vasárnap különleges módon is várjuk az óvodásokat és családtagjaikat a 10 órai szentmisére. 17 órakor a Szent Mónika közösség tagjai találkoznak a kápolnában, az esti szentmise után pedig a zenebarátokat várjuk esti zenére.

Február 11-én, szombaton plébániai vacsorát szervezünk, amellyel kapcsolatban minden információ az elmúlt heti Hírlevélben és honlapunkon található. Vacsorajegyeket a Plébánia Hivatalban lehet váltani 2000 Ft-ért. A vacsorára várjuk a gyerekeket is, akik 1200 Ft-os kedvezményes jeggyel vehetnek részt a vacsorán.

Az Örömhír legújabb száma, valamint a Martinus januári száma megtalálható az újságos asztalon, az Adoremust pedig az előfizetők a sekrestyében veheti át.