Információk a hétre - február 19.

Plébániai szórólap kampány 2017Az Évközi 7. vasárnap információi 2017. február 19-én.

A jövő vasárnap a 10 órai szentmisére szeretettel várjuk az óvodásokat családtagjaikkal együtt. A Szent Mónika közösség tagjai kivételesen 16 órakor találkoznak a plébániai központ közösségi termében. Az esti szentmise után pedig a zenebarátokat várjuk vasárnap esti muzsikára. A jövő vasárnap a püspöki konferencia rendelkezése szerint a katolikus iskolák javára gyűjtjük a perselyadományokat.

A Szent Család Óvoda nyílt délutánra várja a leendő kiscsoportos óvodásokat és szüleiket február 28-án, kedden 17 órától.

Plébániánk házaspárokat erősítő párkapcsolati programot indít azok számára, akik szeretnék házasságuk alapjait megerősíteni, esetleg új alapokat találni. A program öt alkalmat és egy záróestét ölel fel. Az öt alkalom során egy vendég előadó gondolatindító előadását követően személyes, illetve páros beszélgetésre nyílik majd lehetőség, amely során az adott témákat interaktív módon dolgozzák majd fel a párok. Minden további információ a hírlevélben található. Jelentkezni a Plébánia Hivatalban lehet.

Segítséget kérünk a Testvérektől, hogy új plébániai szórólapunkat minden plébániánkon élő családhoz eljuttathassuk. Az előző évek módszerét követve az önkéntesek a sekrestyében vehetik fel a borítékokat, egy-egy utcát vállalva. Minden ezzel kapcsolatos információ a Hírlevélben található.

Az Adoremus márciusi számát az előfizetők a sekrestyében vehetik át.