Nagyböjti lelkigyakorlat: március 11-13.

Nagyböjti lelkigyakorlat 2017Plébániánk nagyböjti lelkigyakorlatát dr. Márfi Gyula veszprémi érsek vezeti március 11 és 13 között. A lelki készülődés e kiemelt eseményére különleges módon is várjuk a Testvéreket! A lelkigyakorlat programja alább olvasható.

Szombaton, március 11-én is lesz hajnali szentmise. 17 órától Mária ájtatosságot végzünk, amely alatt szentgyónást is lehet végezni, 18 órától pedig szentmise lesz az első lelkigyakorlatos szentbeszéddel. A szombati napon érsek atya sajnos nem tud jelen lenni, ennek ellenére a közös imádságos együttlétet már ezen a napon elkezdjük.

Vasárnap 9 órától szentségimádás és gyóntatás lesz, 10 órától pedig az ünnepi szentmise a lelkigyakorlatos beszéddel és katekumenjeink kiválasztási szertartásával.

Hétfőn, a fatimai estén 16 órától a fatimai rózsafüzért imádkozzuk el, 17 órától keresztúti ájtatosság és szentgyónási lehetőség, 18 órától pedig szentmise lesz a harmadik lelkigyakorlatos szentbeszéddel. Szeretettel várjuk a Testvéreket a közös készülődésre, s egyúttal bátorítunk mindenkit, hogy végezze el szentgyónását a lelkigyakorlat ideje alatt.