Plébániai bál április 29-én

Plébániai bálÁprilis 29-én, szombaton 19 órától már harmadik alkalommal rendezzük meg plébániai bálunkat a Mindszenty iskolában.Az idei bál különlegessége, hogy az mesék világát próbálja felidézni. Ehhez kérjük, hogy aki teheti és hajlandó egy kis mókázásra, szíveskedjen egy olyan ruhadarabot vagy kiegészítőt magára venni, amely erre a világra jellemző.  A szokásos tombolahúzás mellett most is egyéb különlegességekkel és meglepetésekkel is várjuk a bálra érkezőket.

A bálra belépőjegyek kizárólag a Plébánia Hivatalban vásárolhatók meg. A belépő- és vacsorajegy ára 3000 Ft. Középiskolás és egyetemista diákok kedvezményes jegyet vásárolhatnak 1500 Ft-ért, amely a vacsorát is tartalmazza.

Ebben az évben is várunk sütemény-felajánlásokat, amelyet április 28-án és 29-én lehet majd leadni.  Másfelől tombola-felajánlásokat is örömmel fogadunk. Kérjük a testvéreket, hogy akár vállalkozókat megkeresve, akár saját tombolanyereményt összeállítva is segítsenek. A tombolatárgyakat a Plébánia Hivatalban lehet leadni hivatali időben.

Mindazok, akik nem tudnak eljönni a bálra, támogatójegy vásárlásával segíthetik célkitűzésünk megvalósulását. Támogatójegyeket a Plébánia Hivatalban és a sekrestyében lehet vásárolni 500, 1000, 2000 és 5000 Ft-os címletekben.

Szeretettel hívjuk tehát mindnyájukat plébániai bálunkra, hogy ebben az örömben is együtt vehessünk részt!