Információk a hétre - április 23.

Feltámadt Krisztus, alleluja!Húsvét 2. vasárnapjának információi 2017. április 23-án.

Régizene koncertet adnak a Pálóczi Horváth Ádám AMI növendékei ma az esti szentmise után, amelyen a plébániai Karitász számára lehet majd adományokat felajánlani. Az esemény plakátja a hirdetőtáblán található.

Szentségimádás és közbenjáró imádság lesz kedden az esti szentmise után.

Április 29-én, szombaton lesz 3. plébániai bálunk a Mindszenty iskolában. Belépőjegyeket már csak keddig lehet vásárolni a plébánia hivatalban, támogatójegyeket pedig a sekrestyében. A bálra a tombola-felajánlásokat, a plébánia hivatalban lehet leadni. Örömmel fogadunk sütemény-felajánlásokat is, amelyeket pénteken a plébánia hivatalban, vagy szombaton a Mindszenty iskolában lehet leadni.

A jövő vasárnap a délelőtti szentmisére különleges módon is várjuk az óvodásokat és családtagjaikat. A bérmálás miatt mi a jövő héten ünnepeljük meg anyák napját az óvodások műsorával.

Szintén a jövő vasárnap a Szent Mónika közösség tagjai találkoznak a kápolnában a hétfájdalmas olvasó elimádkozására. Az esti szentmise után pedig vasárnap esti muzsikára várjuk a Testvéreket.

Egynapos plébániai zarándoklatainkra folyamatosan lehet jelentkezni a plébánia hivatalban: május 1-jén Esztergomba indulunk az egyházmegyei zarándoklatra, május 13-án Szombathelyen, a Fatimai Szűz templomban lesz fatimai esténk az egyházmegyei Fatima-napon, május 20-án pedig szintén Szombathelyen az édesanyák országos Szent Mónika találkozója lesz. Minden részlet a zarándoklatokkal kapcsolatban honlapunkon található.

Plébániánk zarándoklatot szervez Rómába augusztus 7 és 12 között. A zarándoklattal kapcsolatos minden információ a hirdetőtáblán és honlapunkon található.