Információk a hétre - május 28.

MennybemenetelHíreink 2017. május 28-án, Urunk mennybemenetelének ünnepén.

Ma délután rendkívüli családi délutánt tartunk, amelyre a család minden tagját szeretettel várjuk. 15.30 órától Éger Csaba pszichológus tart előadást Határőrök és határsértők a családban címmel. Az előadást zenés dicsőítés és imaóra a családokért követi. Az esti szentmise után, amelyen a házaspárok áldásban részesülhetnek, agapéra várjuk a résztvevőket. A délutáni előadás alatt gyerekfelügyeletet is biztosítunk, így a gyerekeket is várjuk az egész délután tartó rendezvényre.

Ebben az évben is szentlélekváró kilencedet imádkozunk pünkösd ünnepére készülve. A napi szakaszokat a szentmisék előtt 20 perccel imádkozzuk el.

A szentmisék előjegyzése az év hátralevő részére kedden, május 30-án 10 órától kezdődik a plébánia hivatalban.

Szentségimádás és közbenjáró imádság lesz kedden, május 30-án az esti szentmise után.

A lelkipásztorokért és papi hivatásokért tartunk szentségimádási órát június 1-jén, csütörtökön 17 órától.

A Karitász-imaórája június 2-án, elsőpénteken 17 órakor kezdődik.

Elsőszombaton, június 3-án, reggel 6 órától a fatimai rózsafüzért imádkozzuk el.

Szentlélekváró virrasztásra várjuk a Testvéreket Pünkösd ünnepe előtt, június 3-án, szombaton. A közös imádság 19 és 21 óra között tart, amelynek akár csak egy részére is szeretettel látunk mindenkit!

A jubiláns házasok találkozójára ebben az évben június 24-én, szombaton 10 órakor kerül sor Szombathelyen, a székesegyházban. Szeretettel várják mindazokat, akik idén kerek házassági évfordulót ünnepelnek. Jelentkezni a plébánia hivatalban lehet június 5-ig.