Információk a hétre - augusztus 6.

JézusEzen a vasárnapon Urunk színeváltozását ünnepeljük. Közösségünk hírei 2017. augusztus 6-án a következők.

Az Aquacity-ben augusztus 12-én, szombaton rendezik meg a hagyományos jótékonysági napot, amelyen a Szent Márton Légió is részt vesz. Ebben az évben is kérjük a Testvérek segítségét, hogy nem romlandó süteménnyel szíveskedjenek a rendezvényt támogatni, amelyet a Légió a jótékony célra felajánlott adományért árusít majd. A süteményeket augusztus 12-én, szombaton 8.30 óráig lehet leadni a plébánia hivatalban. Kérjük, hogy a süteményeket eldobható dobozban szíveskedjenek leadni. Előre is hálásan köszönünk minden segítséget!

A jövő vasárnap, augusztus 13-án, Takács András atyát köszöntjük a fatimai estén. 16 órától a fatimai rózsafüzért imádkozzuk el, 17 órától szentségimádási óra lesz, majd 18 órától szentmise és körmenet. Szeretettel várjuk közösségünk tagjait az ünnepre!

Az Örömzene alapítvány Szent István Emléktúrát szervez augusztus 18-án, pénteken. Minden ezzel kapcsolatos részelt a faliújságon található.

Augusztus 20-án, vasárnap, az esti szentmisében újra vendégünk lesz az Árvácska együttes. Előtte fél 4-től a zsinagógában adják elő A három legényke című mesejátékot. A látogatásukkal kapcsolatos minden részlet a jövő heti hírlevélben lesz található.