Információk a hétre - augusztus 13.

Árvácska Együttes - augusztus 20.Heti híreink 2017. augusztus 13-án, az Évközi 19. vasárnapon.

A mai fatimai estén Takács András atyát köszöntjük. 16 órától a fatimai rózsafüzért imádkozzuk el, 17 órától szentségimádási óra lesz, majd 18 órától szentmise és körmenet. Szeretettel várjuk közösségünk tagjait az ünnepre!

A Szűzanya mennybevételének ünnepe lesz kedden, augusztus 15-én. Ezen a napon Egyházunk a szentmisén való részvételre hív bennünket. A plébániatemplomban reggel 7 órakor és este 6 órakor lesznek szentmisék, Bazitán pedig délután 4 órakor.

Ezen a héten csütörtökön és pénteken kivételesen nincsen hivatali szolgálat a plébánia hivatalban.

Az Örömzene alapítvány Szent István Emléktúrát szervez augusztus 18-án, pénteken. Minden ezzel kapcsolatos részlet a Hírlevélben található.

Augusztus 20-án, jövő vasárnap, az esti szentmisében újra vendégünk lesz az Árvácska együttes. Előtte fél 4-től a zsinagógában adják elő A három legényke című mesejátékot. A szentmiséhez kapcsolódóan az elmúlt évekhez hasonlóan szeretetvendégséget szervezünk, amelyre örömmel fogadunk sütemény-felajánlásokat. A süteményeket délután 5 órától lehet leadni a templomban. Az este során a gyerekek számára gyűjtést is tartunk. Nagy szere-tettel várunk mindenkit!