Információk a hétre - augusztus 20.

Szent István királyHeti információink Szent István király ünnepén, 2017. augusztus 20-án.

Ma az esti szentmisében újra vendégünk lesz az Árvácska együttes. Előtte fél 4-től a zsinagógában adják elő A három legényke című mesejátékot. A szentmiséhez kapcsolódóan az elmúlt évekhez hasonlóan szeretetvendégséget szervezünk, amelyre örömmel fogadunk sütemény-felajánlásokat. Az este során a gyerekek számára gyűjtést is tartunk. Nagy szeretettel várunk mindenkit!

A jövő vasárnap a Szent Mónika közösség tagjai a kápolnában találkoznak 17 órától.

A jövő vasárnap Dankos Attila vasárnap esti muzsikára várja a Testvéreket az esti szentmise után.

A Szent Család Óvoda alapításának 20. jubileumát ünnepli. A jubileumi hálaadó szentmisére szeptember 1-jén, pénteken kerül sor 16.30 órakor az óvodában, amelyet Dr. Székely János megyéspüspök mutat majd be. Az óvoda dolgozói már most hívják az ünnepségre az egykori óvodásokat és szüleiket, valamint mindenkit, akinek az elmúlt 20 évben fontos volt a katolikus óvoda jelenléte városunkban.

Továbbra is várjuk az ősszel induló képzésekre a jelentkezőket: középiskolások számára bérmálásra felkészítő; azon felnőttek számára, akik nincsenek megkeresztelve, illetve nem voltak elsőáldozók vagy bérmálkozók, indul a katekumenátus; a már bérmálkozott középiskolások és egyetemisták számára pedig hittancsoport indul. Minden képzésre a plébánia hivatalban lehet írásos tájékoztatót és jelentkezési lapot kérni. Minden képzésre a jelentkezési határidő: szeptember 10.