Információk a hétre - augusztus 27.

Jézus tanítAz Évközi 21. vasárnap hírei 2017. augusztus 27-én.

A Szent Mónika közösség tagjai ma délután a kápolnában találkoznak 17 órától. Az esti szentmise után pedig Dankos Attila várja vasárnap esti muzsikára a Testvéreket.

Szentségimádás és közbenjáró imádság lesz kedden, augusztus 29-án a reggeli szentmise után.

A plébániai Karitász-csoport tart imaórát elsőpénteken, szeptember 1-jén a reggeli szentmise után.

A héten, pénteken kivételesen nem lesz hivatali szolgálat a plébánia hivatalban.

Elsőszombaton, szeptember 2-án, a fatimai rózsafüzért imádkozzuk el reggel 6 órától.

A Mindszenty iskola általános iskolásainak tanévnyitó szentmiséje augusztus 31-én, csütörtökön, 17 órakor lesz a Nagytemplomban. A gimnazisták tanévnyitója pedig az első tanítási napon, szeptember 1-jén, pénteken 8 órakor lesz az iskola kápolnájában.

A Szent Család Óvoda alapításának 20. jubileumát ünnepli. A jubileumi hálaadó szentmisére szeptember 1-jén, pénteken kerül sor 16.30 órakor az óvodában, amelyet Dr. Székely János megyéspüspök mutat majd be. Az óvoda dolgozói már most hívják az ünnepségre az egykori óvodásokat és szüleiket, valamint mindenkit, akinek az elmúlt 20 évben fontos volt a katolikus óvoda jelenléte városunkban.

Továbbra is várjuk az ősszel induló képzésekre a jelentkezőket: középiskolások számára bérmálásra felkészítő; azon felnőttek számára, akik nincsenek megkeresztelve, illetve nem voltak elsőáldozók vagy bérmálkozók, indul a katekumenátus; a már bérmálkozott középiskolások és egyetemisták számára pedig hittancsoport indul. Minden képzésre a plébánia hivatalban lehet írásos tájékoztatót és jelentkezési lapot kérni. Minden képzésre a jelentkezési határidő: szeptember 10.

A fiatal házasok közössége várja az újonnan csatlakozni kívánó nemrégen házasodott, illetve kisgyerekes házaspárokat. A közösségről bővebb információ honlapunkon található. Jelentkezni a plébánia hivatalban lehet.