Információk a hétre - szeptember 3.

Elkezdődött az iskola!E heti friss információink 2017. szeptember 3-án, az Évközi 22. vasárnapon.

A jövő héttől a hétköznapi szentmisék keddtől péntekig újra este 6 órakor kezdődnek.

A lelkipásztorokért és papi hivatásokért tartunk szentségimádási órát szeptember 7-én, elsőcsütörtökön 17 órától.

A jövő vasárnap, szeptember 10-én, a 10 órai szentmisében lesz plébániánk tanévnyitó Veni Sancte szentmiséje. A közös imádságra várjuk a diákokat és családtagjaikat, valamint a pedagógusokat!

A jövő vasárnapig várjuk az ősszel induló képzésekre a jelentkezőket: középiskolások számára bérmálásra felkészítő; azon felnőttek számára, akik nincsenek megkeresztelve, illetve nem voltak elsőáldozók vagy bérmálkozók, indul a katekumenátus; a már bérmálkozott középiskolások és egyetemisták számára pedig hittancsoport indul. Minden képzésre a plébánia hivatalban lehet írásos tájékoztatót és jelentkezési lapot kérni.

A fiatal házasok közössége várja az újonnan csatlakozni kívánó nemrégen házasodott, illetve kisgyerekes házaspárokat. A közösségről bővebb információ honlapunkon található. Jelentkezni a plébánia hivatalban lehet.

A papi hivatásokért imádkozó Brenner János imaszövetség továbbra is várja a csatlakozni kívánókat. Az imaszövetséggel kapcsolatos minden részlet az elmúlt heti hírlevélben és honlapunkon található meg. Jelentkezési lapot a Plébánia Hivatalban és a sekrestyében lehet kérni.

Szeptember 15 és 17 között szervezik meg a 12. gyalogos zarándoklatot Sümegre. Információt a plakáton szereplő elérhetőségeken lehet kérni, s ugyanitt lehet jelentkezni is a zarándoklatra.