Információk a hétre - október 8.

Magyarok NagyasszonyaOktóber 8-án Magyarok Nagyasszonyát ünnepeljük. A következő hétre szóló információink alább olvashatók.

Október a Szűzanyának szentelt hónap, amely során rózsafüzér-ájtatosságot végzünk keddtől péntekig 17 órától. Szeretettel várjuk a Testvéreket az égi édesanya köszöntésére.

A Mária Magdolna Plébánia autóbuszt indít pénteken, október 13-án, a soroksári fatimai ünnepre. Néhány hely még van az autóbuszon, amelyre a Mária Magdolna Plébánián lehet jelentkezni.

Pénteken, október 13-án, fatimai esténk lesz, amelyet Dr. Székely János megyéspüspök vezet. 16 órától a fatimai rózsafüzért imádkozzuk el, 17 órától pedig rózsafüzér-ájtatosság lesz. 18 órakor kezdődik a szentmise, majd azt követően pedig a körmenet. Szeretettel várjuk a Testvéreket a Szűzanya köszöntésére és a Püspök atyával való találkozásra!

Október 14-én, szombaton rendezi meg a Szent Márton Légió és Plébániánk a Dalok és tanúk Istenről című tanúságtevő és evangelizációs programot az Ady moziban. A program délután 3 órakor kezdődik, melyben közreműködik Bolyki Balázs és a Soul and Gospel kórus, a Rád Találtam dicsőítő csoport, valamint a Műegyetemi Katolikus Közösség kórusa. A dalok közben tanúságtételek hangoznak majd el. Közösségünk minden tagját várjuk a háromórás rendezvényre, s mindenkit kérünk, hogy legalább egy embert szíveskedjék magával hozni, aki talán még csak keresi Istent és a neki való közösséget!

A jövő vasárnap, október 15-én ünnepeljük a bazitai templom búcsúját, annak védőszentjének, Avilai Szent Teréznek ünnepén. A búcsúi szentmise 8.30 órakor kezdődik.

Uzsalyné Dr. Pécsi Rita neveléskutató tart előadást október 17-én, kedden 17 órakor, a Szent Család Óvodában, amelyen az értékelés-önértékelés c. témában ad segítséget emberi kapcsolatainkban.

A Szent András Evangelizációs Iskola Üdvösségtörténet kurzus szervez október 20-23 között a Szent Család Óvodában. A kurzusról és a jelentkezésről információ a hirdetőtáblán és a szórólapokon található.

A Jézus Szíve Ferences Plébánia zarándoklatot szervez Medjugorjeba november 2 és 5 között. Részletes információ a ferences plébánián kapható.