Elsőáldozási fényképek

Elsőáldozási fényképekOktóber 1-jén plébániánk 47 fiatalja járult első alkalommal szentáldozáshoz. Az alábbiakban információ található az elsőáldozási fényképek rendelési módjáról.

Amennyiben fényképet szeretne rendelni az elsőáldozásról, kérjük, kövesse az alábbi pontokat:

1. Az elsőáldozáson készült összes fénykép megtekinthető a következő linken:
https://drive.google.com/open?id=0B6Jmao0Y7suJbnBWdGZMWHB4eWM

2. A kiválasztott fényképek alatt szereplő nevet szíveskedjék felírni (ESP-3....), valamint hogy hány darabot szeretne az adott képből

3. Szíveskedjék kiválasztani, hogy melyik képből mekkora méretet szeretne (Természetesen ugyanabból a képből lehet különböző méretet is rendelni, csak kérjük, figyeljenek arra, hogy minden kép nevéhez pontos darabszám és méret tartozzon!)
A következő méretek közül lehet választani:
9x13 cm-es: 175 Ft/db
10x15 cm-es: 195 Ft/db
13x18 cm-es: 240 Ft/db
15x21 cm-es: 330 Ft/db
A/4-es: 650 Ft/db

4. A megrendelni kívánt képek listájára szíveskedjék felírni nevét, telefonszámát és email címét, és szíveskedjék azt a plébánia hivatalban leadni (Átalszegett utca 100.) vagy a plébánia postaládájába bedobni. A megrendeléseket ugyanezekkel a pontos adatokkal emailben is elküldheti a plébánia email címére ().

5. A képek elkészültéről mindenkit külön tájékoztatni fogunk. A képeket a plébánia hivatalban lehet átvenni hivatali időben, s ekkor kell majd a fotók árát is kifizetni.

6. KÜLÖNLEGES AKCIÓ: Seres Péter jóvoltából mindazok, akik 5000 Ft feletti értékben rendelnek fényképeket, a végösszegből 500 Ft kedvezményt kapnak.