Információk a hétre - december 3.

Advent 1. vasárnapjaAdvent 1. vasárnapjának információi 2017. december 3-án.

Adventben minden vasár- és hétköznap hajnali szentmisék vannak reggel 6 órától és hétköznap este nincsenek szentmisék. Minden hajnali szent-mise után elimádkozzuk a Reggeli dicséretet. Minden szerdán és szombaton gyertyás szentmisék vannak.

Ma délután 15 órától a Mindszenty iskola tornatermében kerül megrendezésre a cigánypasztorációs lelki nap. A szentmise főcelebránsa Székely János szombathelyi megyéspüspök atya, ezt követően tanúságtételre és kerekasztal beszélgetésre kerül sor. Mindenkit szeretettel várnak.

Holnap, december 4-én, hétfőn folytatódik a Család(sz)építő előadássorozat a Mindszenty iskolában 17 órától. Éger Csaba katolikus pszichológus előadásának címe: A karácsonyi balhé. Miért tűnnek programozottnak a családi veszekedések?

Brenner János kilencedet kezdünk december 6-án, szerdán. A napi szakaszokat a hajnali szentmisék után imádkozzuk el.

December 9-én adventi eucharisztikus lelki napot szervezünk, amelyre még lehet jelentkezni a plébánia hivatalban, de természetesen mindenkit szeretettel várunk, akár a program egy részére is. A program 9 órakor kezdődik a Mindszenty iskolában Mészáros Domonkos atya és a győri Mécs Családközösség vezetésével. A batyus ebédhez örömmel fogadunk felajánlásokat, de az iskola büféje is nyitva lesz majd.

A Liszt Ferenc Iskola Régi Diákok Kórusa ad jótékonysági hangversenyt a plébániai Karitász javára jövő vasárnap, december 10-én, az esti szentmise után. Szeretettel várunk mindenkit, aki segíteni szeretne!

A december 16-i szombathelyi Brenner János zarándoklatra a plébánia hivatalban lehet jelentkezni a 2500 Ft-os díj befizetésével.

Plébániai Karitász csoportunk adventi adománygyűjtése a helyben élő rászoruló családok javára december 17-ig tart, amely során tartós élelmiszer és pénzadománnyal segíthetünk. Minden adományt a templomban lehet leadni. Előre is hálásan köszönjük mindenki segítségét!

2018. júliusig szentmiseszándékokat a plébánia hivatalban lehet előjegyeztetni.

Szeretettel kérjük a Testvéreket, hogy akik még nem fizették be erre az évre egyházközségi hozzájárulásukat, szíveskedjenek azt megtenni a plébánia hivatalban, csekken vagy banki átutalással. Minden adományt hálásan köszönünk!

A 2018-as plébániai falinaptár, valamint a Martinus decemberi száma az újságos asztalról vásárolható meg adományért.

A Kolping Idősotthon takarítónői állást hirdet meg. Bővebb információ az állással kapcsolatban a Hírlevélben található.