Információk a hétre - december 10.

Advent 2. vasárnapjaInformációk e hétre Advent 2. vasárnapján, 2017. december 10-én.

A Liszt Ferenc Iskola Régi Diákok Kórusa ad jótékonysági hangversenyt a plébániai Karitász javára ma az esti szentmise után. Szeretettel várunk mindenkit, aki segíteni szeretne!

Szerdán, december 13-án fatimai esténk lesz, amelyet Görbe László milejszegi plébános vezet. 16 órától a fatimai rózsafüzért imádkozzuk el, 17 órától szentségimádási óra kezdőik, majd 18 órától szentmise. Szeretettel hívjuk a Testvéreket a közös ünneplésre.

A december 16-i szombathelyi Brenner János zarándoklatra a plébánia hivatalban lehet jelentkezni a 2500 Ft-os díj befizetésével.

December 16-án, szombaton, adventi karácsonyváró ünnep, valamint szentmise lesz a Szent Rafael Kórház ebédlőjében 10 órától. A programra mindenkit szeretettel várnak.

A jövő vasárnap, december 17-én, reggel 8 órától lesz gyóntatás Bazitán.

Plébániai Karitász csoportunk adventi adománygyűjtése a helyben élő rászoruló családok javára december 17-ig tart, amely során tartós élelmiszer és pénzadománnyal segíthetünk. Minden adományt a templomban lehet leadni. Előre is hálásan köszönjük mindenki segítségét!

Kérjük mindazokat, akiknek családtagjai otthonukban szeretnék elvégez-ni szentgyónásukat az ünnepek előtt, szíveskedjenek bejelenteni őket a plébánia hivatalban!

Ismét kérjük a Testvérek segítségét a ministránsruhák mosásához és vasalásához. Kérjük, hogy a sekrestyében jelentkezzenek mindazok, akik segíteni tudnak!

A Kolping Idősotthon takarítónői állást hirdet meg. Bővebb információ az állással kapcsolatban az elmúlt heti Hírlevélben található.