Információk a hétre - december 24.

Advent 4. vasárnapjaAdvent 4. vasárnapjának információi 2017. december 24-én.

Ma délután 15.30 órakor kezdődik a gyerekek pásztorjátéka a plébánia-templomban.

Karácsonykor és Karácsony másnapján a vasárnapi rend szerint lesznek a szentmisék. Az éjféli szentmise előtt 23.30 órától orgonakoncerttel készülhetünk az ünnepi szentmisére.

A héten nem lesz hivatali szolgálat a plébánia hivatalban. Sürgős esetben emailen és telefonon tudnak bennünket elérni a Testvérek.

December 28-án, csütörtökön, Aprószentek ünnepén imaórát tartunk az életért az esti szentmise előtt, 17 órától.

December 29-én, pénteken van a bazitai templom szentségimádási napja. A szentségkitétel délelőtt 10 órakor lesz, majd fél 4-től szentségeltétel, 4 órától pedig szentmise lesz. Kérjük, hogy aki szívesen vállalna csendes jelenlétet a templomban, szíveskedjék a sekrestyében jelentkezni!

A jövő vasárnap, december 31-e, a Szent Család ünnepe. A délelőtti szentmisék után áldásban részesítjük a családokat. A 10 órai szentmisére különleges módon is várjuk az óvodásokat és családtagjaikat. Az év végi hálaadás 16 órakor kezdődik, s ezen a napon 18 órakor nincs szentmise.

Éjszakai imádságra várjuk közösségünk tagjait szilveszter éjszaka 23.30 órától a kápolnába, hogy az Úr jelenlétében zárhassuk le a régi esztendőt és kezdhessük el az újat! Fél 12-től az olvasmányos imaórát imádkozzuk el, éjféltől pedig csendes imádságra nyílik lehetőség fél 1-ig. A templomba az oldalajtón keresztül lehet majd bejutni.

Ne feledjük, hogy január 1-jén, szentmise-látogatási kötelezettségünk van!

Az Adoremus januári száma átvehető a sekrestyében.