Információk a hétre - december 31.

Mária a gyermek JézussalInformációk a Szent Család ünnepén, 2017. december 21-én. Boldog új évet kívánunk közösségünk minden tagjának!

Ma délután 16 órakor kezdődik az év végi hálaadás, 18 órakor pedig nincs szentmise.

Éjszakai imádságra várjuk közösségünk tagjait ma éjszaka 23.30 órától a kápolnába, hogy az Úr jelenlétében zárhassuk le a régi esztendőt és kezdhessük el az újat! Fél 12-től az olvasmányos imaórát imádkozzuk el, éjféltől pedig csendes imádságra nyílik lehetőség fél 1-ig. A templomba az oldalajtón keresztül lehet majd bejutni.

Holnap, január 1-jén, Mária istenanyaságát ünnepeljük, amely napon szentmiselátogatási kötelezettségünk van. Holnap reggel 7 órakor nem lesz szentmise, csak 10 órakor és 18 órakor. Bazitán 8.30 órakor lesz ünnepi szentmise.

Elsőcsütörtökön, január 4-én, a lelkipásztorokért és papi hivatásokért tartunk szentségimádási órát 17 órától.

Elsőpénteken, január 5-én, 17 órától a plébánia Karitász-csoportja tart imaórát.

Január 6-án, szombaton, az Úr megjelenésének, Vízkeresztnek ünnepe lesz. Ez a nap parancsolt ünnep. Bazitán 8.30 órakor, a plébániatemplomban pedig csak 10 órakor lesz szentmise.

Jövő vasárnap, január 7-én, a lelkipásztori munkatársak veszik át megbízólevelüket a 10 órai szentmisén. Szeretettel várjuk a Testvéreket, hogy imádsággal támogassuk azokat, akik közösségünkben kiemelt szolgálatot látnak el!

Január a házáldások időszaka is. A hónap során szívesen meglátogatjuk otthonukban azokat, akik áldást szeretnének lakásukra kérni. A házáldásra a plébánia hivatalban lehet feliratkozni.