Információk a hétre - január 21.

Ökumenikus imahét 2018Információk a hétre az Évközi 3. vasárnapon, 2017. január 21-én.

Ma és a következő vasárnap minden szentmise után lehetőség nyílik az idei egyházközségi hozzájárulások gyorsított befizetésére. Hálásan köszönünk minden adományt, amellyel közösségünket támogatják.

A január 27-i plébániai vacsorára már csak holnap lehet jelentkezni a plébánia hivatalban. Szeretettel várunk mindenkit! 

Ezen a héten hétfőtől szombatig reggel 7 órakor lesznek a szentmisék és esténként az ökumenikus imahét programjai miatt nincs szentmise.

E héten különleges módon is imádkozunk a keresztény felekezetek egységéért. Hétfőtől péntekig 18 órakor a város különböző templomaiban lesz istentisztelet. A szertartások pontos rendje a Hírlevélben található. Plébániatemplomunkban pénteken 18 órakor lesz ökumenikus istentisztelet, amelyre várjuk közösségünk minden tagját!

A jövő vasárnap a 10 órai szentmisére különleges módon is várjuk az óvodásokat és családtagjaikat! A Szent Mónika közösség tagjai kivételesen 16 órától a plébániai központ közösségi termében találkoznak filmvetítésre. Az esti szentmise után vasárnap esti muzsikára is várjuk a Testvéreket!

Az Örömhír új számát, valamint a Budapestről kapott falinaptárokat a Testvérek ingyenes elvihetik az újságos asztalról.