Információk a hétre - február 18.

Jézus megkísértéseInformációk a hétre 2018. február 18-án, Nagyböjt 1. vasárnapján.

Minden nagyböjti szerdán és szombaton reggel 6 órára hajnali szentmisére várjuk közösségünk tagjait. Minden nagyböjti pénteken pedig keresztúti ájtatosságot végzünk a plébániatemplomban 17 órától.

E héten lesz plébániánk idei nagyböjti lelkigyakorlata, amelyet Székely János megyéspüspök vezet majd. Pénteken 17 órától keresztúti ájtatosságot végzünk, amely alatt már lesz gyóntatás. 18 órától szentmise kezdődik az első lelkigyakorlatos szentbeszéddel. Szombaton 17 órától szentségimádási órát tartunk, amely alatt szintén lesz gyóntatás. 18 órakor a szentmisén a második lelkigyakorlatos szentbeszédre kerül sor. Szombaton a lelkigyakorlatos szentmisén kívül reggel 6 órakor is lesz szentmise. Vasárnap 9 órától zenés dicsőítés kezdődik, amely alatt szintén lehet szentgyónást végezni. A 10 órai szentmisén lesz a harmadik lelkigyakorlatos szentbeszéd. Erre a szentmisére különleges módon is várjuk a családokat, az óvodásokat és iskolásokat!

A jövő vasárnap Bazitán kivételesen nem lesz szentmise, helyette szombaton 16 órakor lesz a vasárnapra érvényes előesti szentmise.

Vasárnap esti muzsikára várjuk a Testvéreket jövő vasárnap, február 25-én, az esti szentmise után.

A jövő vasárnap a püspöki konferencia rendelkezése szerint a katolikus iskolák javára gyűjtjük a perselyadományokat.

A Szent Család Óvoda nyílt napra várja a leendő óvodásokat és szüleiket február 27-én, kedden 17 órától.

Már lehet jelentkezni Brenner János május 1-jei boldoggáavatására induló autóbuszra. A zarándoklat díja 2000 Ft. Jelentkezni a plébánia hivatalban lehet.

Az Adoremus márciusi számát a sekrestyében vehetik át az előfizetők.