Információk a hétre - április 29.

Brenner JánosHúsvét 5. vasárnapjának hírei 2018. április 29-én.

Ma délután 14 órától kérjük a Testvérek segítségét, hogy a plébániai bál után a Mindszenty iskola tornatermét rendbe tegyük! Előre is hálásan köszönünk minden segítséget!

Kedden, május 1-jén, lesz Brenner János boldoggáavatása Szombathelyen. Az autóbusz a korábban jelzettel szemben reggel 8 órakor indul a plébániatemplomtól. Felhívjuk a Testvérek figyelmét, hogy a helyszínen ülőhelyek nem állnak majd rendelkezésre. Az itthonmaradók számára reggel 7 órakor lesz szentmise, este viszont ezen a napon nem lesz szentmise.

Május a Szűzanyának szentelt hónap. Minden esti szentmise előtt 17.40 órától májusi ájtatosságot végzünk.

Elsőcsütörtökön, május 3-án, a lelkipásztorokért és papi hivatásokért imádkozunk 17 órától.

Elsőpénteken, május 4-én, 17 órakor a Karitász vezet imaórát.

Május 5-én, szombaton lesz plébániánk 11 fiataljának és 4 katekumenjének bérmálása. A szentmisét, amely 15 órakor kezdődik, Püspök atya fogja bemutatni. Az ünnepre közösségünk minden tagját szeretettel várjuk! Az ünnep miatt ezen a napon reggel 7 órakor nem lesz szentmise.

A Mindszenty iskola diákjai május elején Csíksomlyóra indulnak, amely útra szívesen elviszik a Testvérek adományait az Árvácskáknak. Ezúttal kizárólag pénzadományokat tudnak eljuttatni a gyerekeknek. Az adományokat a plébánia hivatalban lehet leadni.