Információk a hétre - május 20.

SzentlélekPünkösdvasárnapi információink 2018. május 20-án.

Ma az esti szentmise után az utolsó nyár előtti vasárnap esti muzsikára várjuk a Testvéreket.

Holnap, pünkösdhétfőn a plébániatemplomban délelőtt 10 órakor és este 6 órakor lesznek szentmisék.

Szintén holnap a Jézus Szíve Ferences Plébánia ünnepi szentmisét és körmenetet tart Mária, az Egyház Anyja tiszteletére. A szentmise 18 órakor kezdődik a ferences templomban, amelyet körmenet követ a Jézus Szíve templomtól a Mária Magdolna templom, a Kossuth utca, Göcseji út, Platán-sor útvonalon. Az ünnepi eseményre szeretettel várják a Testvéreket.

Augusztustól az év végig terjedő időszakra szentmiseszándékokat lehet előjegyeztetni május 22-én, kedden 16.30 órától a plébánia hivatalban.

A jövő vasárnap a délelőtti családi szentmisére különleges módon is várjuk az óvodásokat és családtagjaikat!

Szeretettel ajánljuk a Testvérek figyelmébe a szombathelyi jubiláns házasok találkozóját, amelyre a plébánia hivatalban lehet regisztrálni június 6-ig. Minden információ az elmúlt heti Hírlevélben olvasható.

Továbbra is kérjük a Testvérek segítségét évértékelő szórólapjaink második részletének kihordásához. Mindazok, akik egy-egy utcát elvállalva szívesen kihordják a szórólapokat, a szentmisék után a sekrestyében jelentkezhetnek. Előre is hálásan köszönünk minden segítséget!

A Martinus Kiadónak Brenner János boldoggá avatására megjelent kiad-ványaiból vásárolhatnak az újságos asztalról szentképeket, könyvjelzőt, kártyanaptárt, DVD-t és a boldoggá avatásra megjelent könyvet. A kiadványok ára az újságos asztalon található.
Az Adoremus júniusi számát a sekrestyében vehetik át az előfizetők.