Plébániai bál

Plébániai bálFebruár 16-án, szombaton 19 órától már ötödik alkalommal rendezzük meg plébániai bálunkat a Mindszenty iskolában. Az idei bál különlegessége, hogy az ’70-es, ’80-as évek retro világát próbálja felidézni. Ehhez kérjük, hogy aki teheti és hajlandó egy kis mókázásra, szíveskedjen egy olyan ruhadarabot vagy kiegészítőt magára venni, amely erre a világra jellemző.  A szokásos tombolahúzás mellett most is egyéb különlegességekkel és meglepetésekkel is várjuk a bálra érkezőket.

A bálra belépőjegyek kizárólag a Plébánia Hivatalban vásárolhatók meg. A belépő- és vacsorajegy ára 3000 Ft. Középiskolás és egyetemista diákok kedvezményes jegyet vásárolhatnak 1500 Ft-ért, amely a vacsorát is tartalmazza.

Ebben az évben is várunk sütemény-felajánlásokat, amelyet február 15-én és 16-án lehet majd leadni.  Másfelől tombola-felajánlásokat is örömmel fogadunk. Kérjük a testvéreket, hogy akár vállalkozókat megkeresve, akár saját tombolanyereményt összeállítva is segítsenek. A tombolatárgyakat a Plébánia Hivatalban lehet leadni hivatali időben.

Mindazok, akik nem tudnak eljönni a bálra, támogatójegy vásárlásával segíthetik célkitűzésünk megvalósulását. Támogatójegyeket a Plébánia Hivatalban és a sekrestyében lehet vásárolni 500, 1000, 2000 és 5000 Ft-os címletekben.

Szeretettel hívjuk tehát mindnyájukat plébániai bálunkra, hogy ebben az örömben is együtt vehessünk részt!