Tiszta Szerelem Imaest

image-0008Október hónapban inkább az őszes generáció tagjairól szoktunk megemlékezni. Ma este mi mégis inkább a fiatalabb nemzedékre gondolva imádkoztunk. Tiszta Szerelem Imaest alkalmából jöttünk össze, hogy kérjük Isten áldását a házasságra készülőkért, a szerelmesekért, fiataljainkért, hogy szívüket tisztán ajándékozzák egymásnak.

Zenés imádságot követően egy fiatal házaspár, Tótmárton Ági és Stéger Domonkos tanúságtételét hallgathattuk meg. Ági és Dombi immár 3 éve házasok, két gyermek boldog szülei. Elmesélték, miként tapasztalták meg azt, hogy a Gondviselő Isten vezette őket egymáshoz, azt, hogy miként tudtak kitartani egymással a tanulmányaik idején és hogy mit jelentettszámukra az hogy tiszta szívüket csak egymásnak ajándékozták a házasságban.

Majd az elhangzottakra reflektálva, gondolatokat merítve tudtunk közös szentségimádást tartani. Minden résztvevő egy-egy kis mécsest gyújtva tudta kifejezni vágyát, hogy szívét szépen, felkészülten ajándékozhassa oda annak, akit Isten rendelt számára.

A bensőséges imádság után kötetlen beszélgetésre nyílt lehetőség a plébánia közösségi termében.