Virágvasárnap

image00034Az elmúlt vasárnap Virágvasárnap ünnepe volt, amellyel megkezdődik a Nagyhét. 

Fatimai este áprilisban

image00023Ebben a hónapban rendhagyó módon fatimai esténket április 7-én tartottuk a Nagycsütörtök miatt.

A nagyheti szertartások rendje plébániánkon

A nagyheti szertartások rendjeNagy szeretettel várjuk a Testvéreket nagyheti szertartásainkra, amelyek rendje az alábbiakban olvasható.

Információk a hétre - április 9.

Jézus bevonulása JeruzsálembeInformációink a hétre 2017. április 9-én, Virágvasárnap.

HEPP-szórólapok házaspároknak

HEPP-szórólapokPlébániánk házasságot megerősítő párkapcsolati programot (HEPP) szervezett azoknak a házaspároknak, amelyek szeretnék megerősíteni, illetve új alapra helyezni házasságukat. A program egyik elemeként elkészült ötféle szórólap, amely a házasság egy-egy fontos témájához ad segítségül pár gondolatot, igehelyet, grafikát, illetve forrást a továbbolvasáshoz.

Skrutínium

image00030Április 2-án a vasárnapi szentmise keretében részesült katekumen testvérünk a skrutínium szertartásában, amely a befogadás és kiválasztás utáni utolsó szertartás a  keresztség előtt. Imádkozzunk érte!

Egynapos plébániai zarándoklatok

Autóbuszos zarándoklatokMájusban plébániánk három egynapos zarándoklatot is indít, amelyekre folyamatosan lehet jelentkezni a plébánia hivatalban.

Információk a hétre - április 2.

Nagyböjt 5. vasárnapjaNagyböjt 5. vasárnapjának információi 2017. április 2-án.

Húsvéti Szent Három Nap liturgiája

7778075-4e9ab52098eb763dec9234ab27ddcbe8-wmA szokásos Fatimai délutánunk keretében 2017. április 7-én 17 órától a Húsvéti Szent Három Nap liturgiájáról szóló katekézis lesz, melyet Róbert atya tart.

Információk a hétre - március 26.

TavaszNagyböjt 4. vasárnapjának hírei 2017.március 26-án.

A Nagyheti szertartások rendje

easter-morningNagyheti szertartások rendje templomunkban

Megjelent a 2016-os Évkönyv

Évkönyv 2016A 2016-os évünket bemutató Évkönyv 2016 végre megjelent! Nagyszerű összefoglalót nyújt a kiadvány arról, milyen volt a tavalyi év itt, plébániai közösségünkben.

Plébániai bál április 29-én

Plébániai bálÁprilis 29-én, szombaton 19 órától már harmadik alkalommal rendezzük meg plébániai bálunkat a Mindszenty iskolában.

Információ az SZJA 1%-ával kapcsolatban

1% szeretetSzeretettel kérjük a Testvéreket, ne feledkezzenek meg személyi jövedelemadójuk kétszer 1%-ának felajánlásáról.

Információk a hétre - március 19.

SzomorúságNagyböjt 3. vasárnapjának hírei 2017. március 19-én.

Nagyböjti lelkigyakorlat

image00010Az elmúlt napokban tartottuk Plébániatemplomunkban a nagyböjti lelkigyakorlatot, melyet dr. Márfi Gyula veszprémi érsek vezetett.

A MKPK körlevele a nagyböjti adománygyűjtésről

Magyar Katolikus Püspöki KonferenciaA Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a hagyományos nagyböjti adománygyűjtéssel kapcsolatban fordult körlevéllel a hívőkhöz. Ez a körlevél olvasható el alább.

Információk a hétre - március 12.

Jézus megkísértéseMár zajlik nagyböjti lelkigyakorlatunk! A következő hétre szóló információink Nagyböjt 2. vasárnapján, 2017. március 12-én, a következők.

Nagyböjti lelkigyakorlat: március 11-13.

Nagyböjti lelkigyakorlat 2017Plébániánk nagyböjti lelkigyakorlatát dr. Márfi Gyula veszprémi érsek vezeti március 11 és 13 között. A lelki készülődés e kiemelt eseményére különleges módon is várjuk a Testvéreket! A lelkigyakorlat programja alább olvasható.

Információk a hétre - március 5.

Jézus megkísértéseNagyböjt 1. vasárnapjának hírei 2017. március 5-én.