Búcsú Richárd atyától

Búcsú Richárd atyátólAugusztus 6-án a 10 órás szentmisén búcsúzott el Richárd atya, aki egy évig szolgált plébániánkon, valamint városunkban kórházlelkészként.

Információk a hétre - augusztus 6.

JézusEzen a vasárnapon Urunk színeváltozását ünnepeljük. Közösségünk hírei 2017. augusztus 6-án a következők.

Információk a hétre - július 30.

NyárInformációink a hétre 2017. július 30-án, az Évközi 17. vasárnapon.

Az Árvácska együttes templomunkban

csoportkep2017. augusztus 20-án ismét városunkban vendégeskedik az Árvácska együttes Erdélyből.

Szent István emléktúra

szent-istvanAz Örömzene Alapítvány szeretettel hív minden kedves érdeklődőt a XVI. alkalommal megrendezésre kerülő Szent István emléktúrára 2017. augusztus 18-án.

András atya köszöntése

maxresdefaultDr. Székely János megyéspüspök Takács András atyát felmentette a Lenti Plébánián betöltött kápláni szolgálata alól és kinevezte a zalaegerszegi kórház kórházlelkészévé, és a zalaegerszegi Szűz Mária Szeplőtelen Szíve Plébánia kisegítő lelkészévé. András atyát augusztus 13-án, vasárnap a 18 órás fatimai szentmise keretében köszöntjük plébániánkon.

Kérjük a Testvéreket, hogy minél többen imádkozzunk együtt érkező lelkipásztorunkért.

Plébániánk búcsúzik Richárd atyától

image00001Dr. Székely János megyéspüspök 2017. augusztus 10-i hatállyal rendelte el az ebben az évben esedékes lelkipásztori áthelyezéseket. Ez ebben az évben is érinti plébániánkat.

Közlekedési eszközök megáldása

image00026 Az elmúlt vasárnap került sor a közlekedési eszközök megáldására a Magyar Autóklub Zalaegerszegi Szervezetével közösen. Az erről készült képek alább megtekinthetők.

Információk a hétre - július 23.

Ma van a közlekedési eszközök megáldásaInformációk az Évközi 16. vasárnapon, 2017. július 23-án.

Savio tábor

Savio táborJúlius 10-16. között került megrendezésre Bakon az első Savio-tábor dr. Kürnyek Róbert kertvárosi plébános jóvoltából.

Hittantábor

HittantáborJúlius 26. és 30. között hittantáborba mentek fiataljaink Pákára.

Közlekedési eszközök megáldása

Figyeljünk egymásra!Ebben az évben is megszervezzük a közlekedési eszközök megáldását a Magyar Autóklub Zalaegerszegi Szervezetével közösen. Szeretettel várunk mindenkit, aki a közlekedők biztonságáért szeretne imádkozni július 23-án délelőtt 10 órára! A szentmise után megáldjuk a kerékpárokat, motorkerékpárokat és autókat.

Fatimai este júliusban

Fatimai este júliusbanA szokásos 13-i engesztelő délutánon 16 órától fatimai rózsafüzér, 17 órától szentségimádási óra, 18 órától pedig szentmise, körmenet és Mária-ájtatosság volt.

Információk a hétre - július 16.

ErdőInformációink 2017. július 16-án, az Évközi 15. vasárnapon.

Szent Márton Légió akcióban

img-8848Ismét akcióban a Szent Márton Légió. Most a zalaegerszegi Miasszonyunk Idősek Otthonában volt szükség a segítő kezekre.

 

 


Információk a hétre - július 9.

Jézus KrisztusInformációk a hétre 2017. július 9-én, az Évközi 14. vasárnapon.

Információk a hétre - július 2.

Csak egy pohár friss vizet...Az Évközi 13. vasárnap hírei 2017. július 2-án.

Jótékonysági hangverseny

image00008A Liszt Ferenc Általános Iskola Régi Diákok Kórusa 2017. június 18-án évzáró koncertet, és egyben jótékonysági hangversenyt adott templomunkban a plébánia Karitász csoportja   javára. A pénzadományokat a kertvárosban élő hátrányos helyzetű családokban élő gyermekek részére tanszer csomagok vásárlására fordítjuk.

Információk a hétre - június 25.

Nyár és templomInformációink az Évközi 12. vasárnapon, 2017. június 25-én.

Autóbusszal indulunk János püspök beiktatására

Dr. Székely JánosEgyházmegyénk új főpásztorát, Dr. Székely János püspököt július 8-án, szombaton 10.30 órakor iktatják be püspöki székébe a szombathelyi székesegyházban. A rendkívüli ünnepre plébániánk autóbuszt indít.