Programajánló - St.Martin koncert

zalaegerszeg-plakat-uj-rovidebbAugusztus 14-én, szombaton 19 órai kezdettel a kertvárosi templomban ad koncertet a népszerű zeneszerző és előadóművész: St. Martin.

Jegyek elővételben a plébánián is vásárolhatók.Jegyárak:

elővételben: 3800

helyszínen: 4800

További információ: https://www.facebook.com/events/1011089319698693

Júliusi Fatimai engesztelés

image00004   A nyári hőség ellenére is szép számmal jöttek össze a kertvárosi templomba a környékbeli hívek, hogy megtartsuk engesztelő imaestünket. Ezúttal Kiss Kornél ferences szerzetes volt a vendégünk.

Férfi imacsoport zarándoklata

image00004Egy év eltelte után ismételten megtarthatta immáron hagyományos zarándoklatát plébániánk Férfi imacsoportja. Célállomás idén is a Teskándi Plébániához tartozó Szent Ilona kápolna volt.

Hittantábor Bakon

20210701-152642Egy év kihagyás után idén ismét szervezhettünk ottalvós, 5 napos hittan tábort június 28 -július 2 között 43 fővel a baki általános iskolában.

Első nap a kipakolással és ismerkedéssel telt, kis csoportokat alakítottunk, „őrangyalokat” húztunk, délután pedig részt vettünk szentmisén.

Délelőttönként lelki programok voltak: János atya tartott nekünk minden nap szentmisét, melyen a gyerekek olvastak fel, gitáros énekeket énekeltünk. Utána kiscsoportban beszélgettünk Szent Józseffel kapcsolatos kérdésekről.

Kedden délután kirándultunk Pusztaszentlászlóra a kilátóhoz, majd a falu hangulatos kis templomában szentségimádást tartottunk.

A gyerekek számára a legélvezetesebb program ezen a kánikulai héten a szerda délutáni fürdés volt a pusztaszentlászlói termálban.

Csütörtök délután akadályversenyt szerveztünk az iskola környékén, a búcsúeste pedig vidám énekekkel, és egy fantasztikus nerf csatával telt.

Az estéket hálaadó imával zártuk.

Hálás köszönet János atyának, Juci néninek és a középiskolás lelkes segítőknek, valamint minden résztvevőnek, akikkel együtt elmondhatjuk: nagyon jó volt a tábor!

 

Endrédiné Fekete Ágnes – Ági néni

20210701-152338  me-bgakeszult-magyarorszag-korm-tamogatasaval-2021

Elsőáldozás és Te Deum Bazitán

image00003 Múlt vasárnap a kertvárosi közösség diákjaival adtunk hálát a tanév kegyelmeiért, mostani vasárnapon a bazitai közösség diákjai zengték a Te Deum-ot.

Zeg TV - tudósítás a búcsúról

A városi televízió által készített tudósítást adjuk közre az érdeklődőkkel, hogy akik részt vettek a búcsú eseményein, nekik emlék lehessen, a többieknek pedig kedvcsináló, hogy legközelebb le ne maradjanak közösségünk programjairól.

https://www.youtube.com/embed/ftIF0BSZnBo

Fatimai engesztelő est - június

image00004A Te Deummal valami véget ért délelőtt, de vannak dolgok, amelyekből nincs olyan, hogy szabadságra megyünk. A lelki élet is ilyen és ilyen benne a havonta meghirdetett engesztelő imaestünk.

Szent Antal napi búcsú a Jánka-hegyen

image00003Miközben a világegyház évközi 11. vasárnapot ünnepelte, a Jánka-hegy közösség kápolnájuk búcsúját tartották, Szent Antal napját ülték meg kiemelt ünnepként.

Tanévzáró Te Deum a kertvárosi templomban

image00007A héten még pár nap erejéig megcsendül az iskolák csengője, tanterembe parancsolva a diákokat. De már érződik az év végi hangulat. Ezért a 10 órakor kezdődő szentmise keretében hálát adtunk az elmúlt tanév minden kegyelméért!

Bedő Imre előadása a plébániai búcsún

Bedő Imrének, a Férfi Klub alapítójának előadása:

https://www.youtube.com/embed/FDxyam-_DyU

Összes hír megtekintése