Hittantábor Bakon

20210701-152642Egy év kihagyás után idén ismét szervezhettünk ottalvós, 5 napos hittan tábort június 28 -július 2 között 43 fővel a baki általános iskolában.

Első nap a kipakolással és ismerkedéssel telt, kis csoportokat alakítottunk, „őrangyalokat” húztunk, délután pedig részt vettünk szentmisén.

Délelőttönként lelki programok voltak: János atya tartott nekünk minden nap szentmisét, melyen a gyerekek olvastak fel, gitáros énekeket énekeltünk. Utána kiscsoportban beszélgettünk Szent Józseffel kapcsolatos kérdésekről.

Kedden délután kirándultunk Pusztaszentlászlóra a kilátóhoz, majd a falu hangulatos kis templomában szentségimádást tartottunk.

A gyerekek számára a legélvezetesebb program ezen a kánikulai héten a szerda délutáni fürdés volt a pusztaszentlászlói termálban.

Csütörtök délután akadályversenyt szerveztünk az iskola környékén, a búcsúeste pedig vidám énekekkel, és egy fantasztikus nerf csatával telt.

Az estéket hálaadó imával zártuk.

Hálás köszönet János atyának, Juci néninek és a középiskolás lelkes segítőknek, valamint minden résztvevőnek, akikkel együtt elmondhatjuk: nagyon jó volt a tábor!

 

Endrédiné Fekete Ágnes – Ági néni

20210701-152338  me-bgakeszult-magyarorszag-korm-tamogatasaval-2021