Nyárbúcsúztató játékok

image00004Ismét gyermekektől lett hangos a plébánia és a templom környéke.

Most már hagyománynak számít, hogy a nyári szünet utolsó szombatján plébániánk fiataljait hívjuk, hogy egy újabb felejthetetlen élménnyel gazdagodva zárhassák a vakációt.

Ezúttal is már hetekkel előtte nekiálltunk tervezgetni, hogy mi legyen a kerettörténet, milyen logikai és milyen ügyességi feladatokat állítsunk össze a gyermekeknek. Az esemény előtti napon pedig már a konkrét megvalósulás vette kezdetét, amikor az egyes feladatok állomáshelyeit építhettük ki. Köszönet ebben is a vállalkozó kedvű édesanyáknak, édesapáknak, akik segítették, hogy gyermekeiknek ily módon is felhőtlen örömben legyen részük.

Nem is maradt el a várt érzés! Izgatottan ültek be az 50 gyermekek a közi terembe, hogy egy profi kisfilm vezesse be őket az idei játékok kerettörténetébe. Majd csapatokat alkotva indultak neki a küldetés teljesítésének.

Eközben hívek által készített sütemények kerültek kínálásra, amit egy kis üdítő kísért, hogy a sokat futó gyerekek ki ne dőljenek a feladatok közben. Testet, lelket, szellemet megtornáztató feladatokkal kellette megbirkózni.

Bízunk benne, hogy sokaknak sikerült vidámmá tenni ezt a napot, hogy így belelkesedve tudják megkezdeni a tanévet!

A játékos napról videós összefoglaló is készült,a melyet megtekinthetnek itt.