Hittantábor

image00001Véget ért az idei hittantábor, amelyet ezúttal Celldömölkön szerveztünk meg.

Alig ért véget az iskola, máris újra együtt szerettük volna látni a leglelkesebb gyerkőcöket, akik vállalkoztak arra, hogy hittantábor résztvevőiként értelmesen töltik a rendelkezésükre álló időt.

Már az utazás is kalandos és érdekes volt, mire megérkeztünk Celldömölkre, ahol már várt bennünket az előkészített iskola.

A héten gazdag és tartalmas napokkal várt bennünket a tábor: A Családok Világtalálkozója appropóján alap témánk a CSALÁD volt. A minden napi szentmisékben is próbáltunk ezzel kapcsolatban egymásnak gondolatokat átadni, hogy kiscsoportokra oszolva még személyesebben beszélhessük meg ezeket.

A délután mindig valami különlegességet tartogatott: akadályverseny, sportnap, kirándulás, kézműveskedés, strand. És persze a közös étkezések a Szentségimádás, az éjszakai barangolás, csillagnézés, éneklések, beszélgetések is mind-mind felejthetetlen élményként maradnak meg.

Az estét minden nap közös imával zártuk, amely így szép keretet adott napjainknak. Elfáradva, de lelkiekben gazdagodva térhettünk haza a hittantáborból.

Köszönjük a szervezőknek és a segítőknek, hogy általuk még felejthetetlenebbre sikerült idei táborunk!