Nagyterem - Szent József Közösségi Ház

Közösségünk nagy örömére 2022. október 9-én dr. Székely János megyéspüspök megáldotta a templomunk szomszédságában újonnan felépült Szent József Közösségi Házat.

Ez a ház új lehetőségeket nyit plébániánk életében, hisz olyan teret biztosít, amely egyaránt képes befogadni egyházi, kulturális, közösségi és családi programokat is.

Az épületben helyet kapott a földszinten egy 60 fő befogadására alkalmas konferenciaterem teakonyhával, az emeleten kettő 10-15 fő befogadására alkalmas kisebb terem, egy konyha, kiszolgálóhelységek és raktár. A földszintem biztosított az akadálymentes bejutás és az akadálymentes mosdó.

A Közösségi Házban lehetőséget biztosítunk a megszokott térítésmentes plébániai programok, plébániánk életét színesítő előadások, zenei koncertek szervezésére, de térítés ellenében külsős cégek bevonásával magán rendezvények (születésnapok, keresztelő vagy temetés utáni fogadás) tartására is.

Arra törekszünk, hogy minden korosztálynak értékes programokat tudjunk adni.

Szent József Közösségi Ház a hely, ami összeköt.

 

A Szent József Közösségi Ház fenntartásában és működtetésében Te is segíthetsz!

Hogyan?

 - Az adó második 1%-nak felajánlásával a Plébániai Alapítvány javára.

 Neve:  Mindszenty Emléktemplom Plébániai Alapítvány

 Adószáma: 19272629-1-20

 - Családi programokra (születésnap, házassági évforduló, keresztelő, temetés utáni fogadás) való igénybevételre.

 - Adományok felajánlásával

Szűz Mária Szeplőtelen Szíve Plébánia: 10700110-68015657-51100005

 

Nagyterem

A Szent József Közösségi Ház földszinti nagyterme modern technikai felszereltséggel ellátott 60 fő befogadására alkalmas 100 m2-es konferenciaterem. Alkalmas előadások, nagyobb összejövetelek, lelki napok, zenei koncertek megszervezésére. Magán rendezvények (születésnapok, házassági évforduló, keresztelő vagy temetés utáni fogadás) is tartható a nagyteremben térítés ellenében külsős cégek bevonásával.

Felszereltsége:

Projektor és beépített vászon

Okostábla

Teakonyha

60 db szék

10 db asztal

60 főre étkészlet

Ruhatár