Emailes imacsoport

Emailes imacsoportPlébániánk emailes imacsoportját azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy plébániánk tagjai a hét során is igazi közösséget alkothassanak, s a hét során egymásért és egymás szándékaira akkor is imádkozhassanak, ha személyesen nem is tudnak találkozni. Az emailes imacsoport tagjait arra kérjük, hogy heti szándékainkra imádságot, jócselekedetet vagy lemondást ajánljanak fel. Az emailes imacsoport tagjai számára hetente elküldjük az adott hét imaszándékait. Az imaszándékok három félék lehetnek: a Szentatya imaszándékai, amely szándékra Ferenc pápánk kéri az imádságot minden hónapban; plébániai imaszándékok, amelyek közösségünk egészét érintik; egyéni imaszándékok, amelyekre az imacsoport tagjai kérnek imádságot.

Egyéni szándékot bárki kérhet a lista tagjaitól. Ha ön is szeretne imádságot kérni, nem kell mást tennie, mint egy emailt küldeni a   címre, amelyben röviden leírja azt, hogy kiért és milyen szándékra kéri az imádságot. Az imaszándék megnevezésekor nem szükséges a teljes nevét megírni annak, akiért az imádságot kéri, elegendő csupán a keresztnevét megadni.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az emailes imacsoport, akkor kérjük, iratkozzon fel az alábbi mezők kitöltésével. Ön hetente egy emailt fog kapni tőlünk, s csak kivételes esetben fogunk egy második emailt is küldeni. Az emailes szolgáltatásról bármikor leiratkozhat a minden email alján található link segítségével.

Emailes imacsoport 

Feliratkozás