Szórólap-kampányba kezdünk

Plébániai szórólapPlébániánk igyekszik eljuttatni megalapításának hírét azoknak, akik talán érdeklődéssel fordulnak közösségünk, templomunk és programjaink felé. A következő napokban 7 000 szórólapot juttatunk el plébániánk területén a háztartásokba. Talán szokatlan módja ez annak, ahogyan egy plébánia kapcsolatba lép a területén élőkkel, mégis ezt a módot választottuk, mégpedig kettős cél miatt: szeretnénk, ha tudnának rólunk, s szeretnénk, hogy tudják, hogy várunk mindenkit.

Szórólapjainkkal igyekszünk nem zavarni vagy erőszakoskodni. Bízunk abban, hogy nem veszik rossz néven, ha önök is kaptak kiadványunkból. Az elmúlt hetek és hónapok tapasztalatai azt mutatják, hogy nagyon magas azoknak az aránya, akik még nem hallottak az új plébánia megalapításáról, s nem tudják a gyakorlatban, hogy ez pontosan mivel jár együtt. Az ő számukra szerettünk volna egy kis fogódzót adni, hogy hol is lehet pontosan utánanézni a felmerülő kérdéseknek.

Ugyanakkor plébániánk fennmaradása és fejlődése szempontjából elsődleges, hogy az itt élők jöjjenek is el hozzánk, s kapcsolatban legyenek velünk. Jó hírt: az evangéliumot szeretnénk adni nekik. Szerettük volna, hogy tudják: várjuk őket, s ajtónk nyitva áll mindenki előtt, aki mélyebb igazságokat keres életében.

Őszintén reméljük, hogy különleges akciónkat nem veszik tolakodásnak, hanem meghívásként értelmezik. S kérjük, hogy ha máshogy egyelőre még nem, de legalább imádsággal segítsenek minket! Mi magunk is imádsággal támogatunk meg minden egyes szórólapot, s minden otthont, ahová szórólapjaink kerülnek.