Házaspárokat erősítő párkapcsolati programot indít plébániánk

Házaspárokat erősítő párkapcsolati programPlébániánk házaspárokat erősítő párkapcsolati programot indít azok számára, akik szeretnék házasságuk alapjait megerősíteni, esetleg új alapokat találni.

A program öt alkalmat és egy záróestét ölel fel. Az öt alkalom során egy vendég előadó gondolatindító előadását követően személyes, illetve páros beszélgetésre nyílik majd lehetőség, amely során az adott témákat interaktív módon dolgozzák majd fel a párok. Minden alkalommal tanúságtételekre is sor kerül.

Az öt téma: stabil, alapok, kommunikáció és családi hatások, konfliktuskezelés és megbocsátás, szexualitás, cselekvő szeretet és szeretetnyelvek.

Az esték időpontjai: március 7, március 20, április 3, április 24, május 8. A záró alkalom időpontja: május 27.

A programra a Plébánia Hivatalban kérhető jelentkezési lapon lehet jelentkezni. A résztvevőkön kívül várjuk olyan párok jelentkezését is, akik szívesen mesélnének saját életükről, elsősorban az esték témáihoz kapcsolódóan. Végül olyan segítők és nagyszülők jelentkezését is várjuk, akik szívesen segítenének a háttérmunkában: pl. szendvicskészítés vagy gyermekmegőrzés.

A programon való részvétel mindenki számára teljesen ingyenes.

Nagy szeretettel várunk minden házaspárt e különleges programra!